• kenburns1

PROŠIRENJE OPSEGA VAŠIH DIGITALNIH KANALA
NIKAD NIJE BILO JEDNOSTAVNIJE

Višekanalno digitalno iskustvo...
Jedinstvena platforma koja se nalazi iza nezavisnih grafičkih interfejsa (GUI), koja garantuje besprekorno korisničko iskustvo i prvi višekanalni bankarski pristup.
...na robusnoj platformi...
Podaci se bezbedno čuvaju off-line, što znači da klijenti imaju stalni pristup svojim finansijskim podacima, bez obzira na dostupnost informacionog sistema banke.
...prilagođeno Vašim potrebama.
Naša rešenja se mogu instalirati lokalno ili mogu biti dostupna preko naših centara za obradu podataka u skladu sa Vašim poslovnim i regulativnim zahtevima.

Pametnom digitalizacijom ćete pronaći nove načine za ostvarjenje ciljeva

Optimizacija troškova

Halcom razume raznolikost pravnih lica sa kojima se banka suočava. Jedinstvena platforma omogućava stvaranje namenskih on-line bankarskih ponuda za različite tipove pravnih lica, u cilju smanjenja ukupnih troškova poslovanja (TCO) i pružanju najboljeg mogućeg iskustva svima, od lokalnih do multinacionalnih kompanija.

Povećanje prihoda

Popularno kod pravnih lica, Halcom-ovo rešenje za elektronsko bankarstvo nudi mogućnost bankama da povećaju profit, jer kompanije sve više šalju naloge preko provajdera e-banking usluga.

Lojalnost klijenata

Na tržištima na kojima su prisutna, Halcom-ova rešenja za elektronsko bankarstvo su se uvek isticala - mnoge banke ih smatraju odlučujućim faktorom za sticanje i zadržavanje klijenata.

ISTRAŽITE NAŠE NAJPOPULARNIJE FUNKCIJE

Direktno plaćanje

Više

Upravljanje ličnim finansijama

Više

 
Virtuelna filijala

Više

Alarmi

Više

 
Upravljanje oglašivačkim/marketinškim kampanjama

Više

Finansijska kontrolna tabla

Više

Želite da unapredite elektronsko bankarstvo, ali niste sigurni odakle da počnete? Kontaktirajte nas za besplatno savetovanje