• kenburns1
    Novosti

Hal E-Fakture osvajaju Srbiju!

Apr 14, 2015

Početkom aprila, kompanija Halcom je počela sa održavanjem seminara pod nazivom “Smanjite troškove uz Hal E-Fakture”. Do sada, seminari su održani u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Šapcu. U planu je još da održimo seminare i u Valjevu, Kragujevcu, Nišu i Subotici, a zbog velike zainteresovanosti, seminari će se održati još jednom u Novom Sadu i Beogradu.

 
Uvodnu reč imao je Aleksandar Spremić, zamenik direktora Halcom a.d., dok je Hal E-Fakture detaljno objasnio Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja.
 
„Nakon održanih seminara u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Šapcu veoma sam zadovoljan odzivom, ali i zainteresovanošću direktora preduzeća da se uključe u sistem Hal E-Fakture. Cilj seminara je edukacija privrede, odnosno na koji način privreda može povećati produktivnost poslovanja i drastično smanjiti troškove".
Na seminarima je, do sada, prisustvovalo nekoliko stotina najvećih srpskih kompanija, a neke su odmah, nakon održanih seminara, zakazali sastanke sa svojim poslovnim bankama i sistem integratorima, kako bi što pre krenuli sa korišćenjem i ostvarenjem svih prednosti.
 
Direktori IT sektora kompanija izrazili su zadovoljstvo zbog bezbednosti sistema, ali i zbog lakoće prilagođavanja i implementacije u postojeće sisteme. Razlog za ovo je postojeća integracija Hal E-Bank rešenja sa ERP sistemom i jednostavnost korišćenja Hal E-Faktura.
 
Halcom je još jednom pokazao lidersku poziciju u razvoju inovativnih rešenja za privredne subjekte u Srbiji i regionu. Hal E-Fakturama potvrđuje bankama da omogućava dodatne izvore zarada, a preduzećima smanjenje postojećih troškova.
 
Na osnovu postojeće zakonske regulative, zainteresovanosti privrede i već potpisanih ugovora sa najvećim preduzećima u Srbiji, očekujemo značajnu upotrebu Hal E-Faktura.
 
"Sistem za prijem e-faktura sada mogu da koriste sva pravna lica, bez obzira da li koriste Hal E-Bank, pa ga to čini idealnim za veliku primenu u praksi.“ Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja Halcom a.d.
 
Posetite sajt www.efakture.rs, radi bolje informisanosti o Hal E-Fakturama i seminarima koji se održavaju.


Nazad