• kenburns1
    Novosti

Halcom na TECHNOBANK-u 2017

Mar 30, 2017

Na ovogodišnjoj Technobank konferenciji, Halcom se predstavio prezentacijom „Halcom Antifraud: Zaštitite klijente i reputaciju“.

U sredu i četvrtak održana je 17-ta po redu Technobank konferencija u hotelu Crown Plaza. Halcom se, drugog dana konferencije, predstavio prezentacijom „Halcom Antifraud: Zaštitite klijente i reputaciju“.

Antifraud je rešenje koje nadgleda, ocenjuje i stopira sumnjive transakcije. Prisutni su imali prilike da se upoznaju sa načinom rada i prednostima rešenja, kao i na koji način sistem prepoznaje sumnjive i zlonamerne transakcije.

Technobank je vodeća konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznat po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva. Technobank je "mesto okupljanja" banaka i izlagača iz regiona, koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije. Teme koje konferencija obrađuje uvek se tiču budućnosti načina plaćanja i evolucije bankarske industrije i njenog uticaja na lokalna tržišta.Nazad