• kenburns1
    Novosti

Retail Banking na Paliću

Oct 25, 2016

Udruženje banaka Srbije održalo je još jednu konferenciju „Retail Banking“ na Paliću. Konferenciji je prisustvovalo 25 banaka Srbije, a Halcom je predstavio na koji način je dobar dizajn značajan za prodaju. 

 
U četvrtak i petak, 20. i 21. oktobra, u organizaciji Udruženja banaka Srbije, održan je još jednu konferenciju „Retail Banking“. Prestavljeni su novine koj mogu pomoći u daljem razvoju, u sektoru bankarstva. 
 
Kompanija Halcom se predstavila prezentacijom „Dizajn u funkciji prodaje“, ističući dizajn, kao moćni alat prodaje. Posebno je istaknuto koliko je važno pratiti potrebe korisnika i u skladu sa njihovim zahtevima i potrebama kreirati određena rešenja. Rešenja treba da budu jednostavna, odnosno da korisniku ne oduzimaju mnogo vremena.
 
Savetovanje „Poslovanje sa stanovništvom u bankama“ (Retail banking), namenjeno je zaposlenima u bankama na poslovima: izrada proizvoda i usluga stanovništvu, prodaji, realizaciji i praćenju tih usluga i rešavanju prigovora klijenata, razvoju i organizovanju poslovne mreže, upravljanju rizicima i razvoju IT po poslovima sa stanovništvom, interne revizije i na poslovima vezanim za Kreditni biro.
 


Nazad