• kenburns1
    Novosti

Emphasys Software preuzima Halcom

Oct 6, 2016

Majami – 5.oktobar 2016. god. - kompanija Emphasys Software (Emphasys) saopštila je danas da je izvršila preuzimanje Halcoma, vodećeg provajdera bankarskih rešenja u „Adriatic“ regiji.

"Uzbuđeni smo što u Emphasys porodicu uključujemo tako jak tim. U radu sa rukovodstvom Halcoma, videli smo kako se njihove vrednosti dobro uklapaju sa našim, kao i njihovu duboku posvećenost bazi klijenata", rekao je Mike Byrne, CEO Emphasys-a. „Dobrim praksama koje donosi Emphasys, proizvodima i vizijom u okviru Halcom tima, uzbuđen sam zbog pozitivnih efekata koje možemo doneti klijentima“.
 
"U potrazi za pravom kompanijom, koja će pomoći Halcomu u daljem radu narednih 20 godina, nisam mogao naći organizaciju koja će bolje slediti moje ciljeve nego Emphasys.", rekao je Matjaž Čadež, osnivač i predsednik upravnog odbora Halcoma. "Znam da klijente i zaposlene Halcoma predajemo u prave ruke."
 
Marko Valjavec, CEO Halcoma je dodao: "Halcom tim je uzbuđen zbog predstojećih napora kojima će se nadograditi rad koji smo uložili, fokusirati na ključne B2B proizvode, inovirati proizvodi i postati jači partner naših klijenata dugo u budućnosti. Preuzimanje Halcoma obezbediće dodatnu finansijsku i organizacionu podršku za poboljšanje naših proizvoda i usluga, dalji rast baze klijenata i regionalno širenje."
 

O Emphasys Software-u:
Emphasys Software pruža niz softverskih rešenja i pratećih usluga licima u javnom i privatnom sektoru, uključujući i agencije za pristupačno stanovanje, lokalne samouprave, turističke i tur operatore, brokere i agente nekretnina i finansijske kreditore. Za više informacija o Emphasys Software-u, posetite www.emphasys-software.com.


Nazad