• kenburns1
    Novosti

Ko je pobednik Bytes of Banking radionice?

Jul 25, 2016

U petak su proglašeni pobednici internacionalne studentske radionice “Bytes of Banking”. Završna ceremonija se odigrala u prostorijama BTC-a, srebrni partner događaja. Državni sekretar Ministarstva obrazovanja, nauke i sporta, dr. Tomaž Boh, generalni direktor Halcom-a, Marko Valjavec, Izvršni direktor BTC-a, Miha Zupanac i predsednik EESTEC LC Ljubljana, Leon Štefanič Južnič, obratili su se učesnicima radionica iz 9 zemalja. 

Između 15. i 22.jula, internacionalna radionica za studente, pod nazivom “Bytes of Banking: S.I.C.K. deljenje ideja kreiranje znanja“, organizovana od strane Halcom-a u saradnji sa EESTEC LC Ljubljana i Management group association sa podrškom partnera; BTC, IEDC, Osiguravajuća kuća Triglav, Lenovom, Plastikom, Skazom, Privrednom komorom Slovenije, Elektrotehničkim fakultetot, Fakultetom za kompjuterske nauke i Laboratorijom za telekomunikacije. Izabrana 24 studenta iz 9 različitih država (Albanija, Bosna i Hercegovina, Francuska, Finska, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Srbija i Slovenija) bili su u potrazi za novim rešenjima koja povezuju programe lojalnosti sa mobilnom platformom Hal mBills.
 
Pobednik ovogodišnje radionice je BTGreen tim sa članovima tima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Pobedničko rešenje je pozivalo i motivisalo posetioce BTC Centra da brinu o okolini tokom posećivanja tržnog centra.
 
 Nazad