• kenburns1
    Novosti

Bank Info skup na Paliću

Nov 6, 2015

Na Paliću je održan skup BankInfo u organizaciji Udruženja banaka. Skup je trajao 3 dana, a Halcom se predstavio trećeg dana sa prezentacijom „E-bank + kvalifikovani elektronski sertifikat= digital brunch“. 

 
U petak, 06.11.2015.godine, kompanija Halcom se predstavila na BankInfo skupu sa prezentacijom „E-bank + kvalifikovani elektronski sertifikat= digital brunch“. Na skupu su govorili Aleksandar Spremić, zamenik direktora Halcom a.d. i Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja. 
 
Podsetili su prisutne koliko Halcom-ovom kvalifikovani sertifikat dugo postoji i koje su njegove prednosti (kartica Jedna za sve!). Ukazano je na trenutnu realnost u filijalama banaka i zbog čega je sa digital brunch-om drugačije. Takođe je prikazano, koliko zapravo digitalna komunikacija i završavanje plaćanja elektronskim putem, pomaže ljudima da uštede svoje vreme i provedu ga kvalitetno. U pojedinim zemljama odlazak u filijalu predstavlja događaj, u pojedinim se podrazumeva da bude na svakom koraku, a u većini zemalja filijalu ne posećuje skoro niko. 
Halcom je takođe razvio proizvod – E- Forme. E-Forme omogućavaju bankama da kreiraju forme za podnošenje zahteva u skladu sa njihovim propisima (zahtev za kreditnu karticu, revolving karticu, štedni račun…)
 
BankInfo je konferencija namenjena predstavnicima banaka i profesionalcima iz IT kompanija, a cilj je da se na jednom mestu predstavi primena IT tehnologija u bakarskom sektoru, kao i razmotre rastući trendovi za izgradnju modernog informacionog društva
 


Nazad