• kenburns1

Zajedno smo bolji!

Halcom sarađuje sa brojnim partnerima iz sektora, od vodećih svetskih IT kuća do specijalizovanih start-up kompanijama, koji su lideri u svojim oblastima.

Zajedno, stvaramo i razvijamo mogućnosti svetske klase sa regionalnim i globalnim oblastima.

Saradnja sa nama Vam donosi širok spektar pogodnosti - bilo da ste zainteresovani za prodaju ili integraciju naših rešenja, produženja sopstvenog proizvoda ili prodaju u paketu sa Vašim rešenjem.

 

 • Partneri komplementarnih proizvoda


  Zajedno sa prodavcima komplementarnih proizvoda delimo znanje o tržištu, podučavamo jedni druge o novim tehnologijama, razvijamo zajedničke poslovne prilike i stvaramo delove komplementarnog sistema koji poboljšava rad naših rešenja.

 • Tehnološki partneri


  Tehnološki partneri obezbeđuju sredstva koja omogućavaju stvaranje sveobuhvatnog ekosistema za Halcom rešenja.

  Halcom trenutno sarađuje sa tehnološkim partnerima koji posluju u oblastima bezbednosne infrastrukture, odabranih komponenti za mobilna plaćanja i komunikacione platforme. Ukoliko mislite da ćemo biti zainteresovani za Vaše rešenje, kontaktirajte nas.

 • Partneri proizvoda


  Kvalifikovani regionalni partneri proizvoda su odgovorni za proaktivni razvoj programa koji ulaze na tržište, od marketinga do implementacije rešenja.

Želite li da postanete naš partner? Kliknite ovde

Inovativni studio

Da li imate inovativnu ideju u oblasti on-line plaćanja, finansijskih tehnologija ili sličnih oblasti?

Delom laboratorija, delom inkubator rešenja, Halcom Studio spaja inovativne ideje i ljude, kako bi najbolju tehnološku ideju razvio u prototipove, a zatim najperspektivnije prototipove u komercijalne proizvode.

Imate li inovativnu ideju?

Karijera

Ukoliko se prepoznate u nekoj od mnogih traženih oblasti, od razvoja proizvoda do marketing rešenja, imate priliku da postanete deo našeg tima. Pregledajte trenutne otvorene poslove i pogledajte da li smo u potrazi za nekim poput vas.

Da li biste želeli da postanete deo našeg tima?